Garaget

Garageavtal utskickade del 2

By 6 september, 2019 No Comments

I det förra mejlet kunde det tolkas som att alla som idag har en plats kommer få behålla den.

Så är inte fallet.

Alla boende på antingen Holbergsgatan 90 eller Björnsonsgatan 58 kommer få behålla sina platser förutsatt att vi får ett påskrivet avtal innan 2019-09-20.

De externa hyresgäster som också kommer få behålla sina platser kommer få sitt avtalsförslag nästa vecka. Samma sak gäller här. För att behålla sin plats måste vi ha ett påskrivet avtal innan 2019-09-20.

Om du idag är boende i BRF Engelsmannen 4 men inte har en garageplats & du anmälde intresse av att få en sådan på hemsidan innan 2019-09-03 så kommer du också erbjudas en plats. Även från dig behöver vi få in ett ifyllt och underskrivet avtal innan 2019-09-20 för att du ska få platsen.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen