Tvättmaskinsbyte på Björnsonsgatan 58

By 23 oktober, 2018 Björnsonsgatan 58

En av tvättmaskinerna har under en tid varit trasig på Björnsonsgatan 58. Då maskinen gått sönder på ett sådant sätt att reparationen av den blir väldigt kostsam har styrelsen valt en annan väg framåt. Enligt fastighetens underhållsplan skulle maskinerna bytas ut under förra verksamhetsåret. Styrelsen 2017/2018 valde att skjuta på utbytet av maskinparken i våra tvättstugor då bedömningen, som gjordes tillsammans med fastighetsskötaren, var att belastningen på dessa var lägre än förväntat. Mycket tack vare att många boende har tvättmaskiner i lägenheterna. Det finns dock ekonomiskt utrymme att byta ut maskinerna och styrelsen håller i detta nu på att ta in offerter från olika leverantörer. Maskinen kommer således vara ur funktion tills att den byts ut. Styrelsen hoppas de boende kan ha överseende med situationen och vi jobbar så snabbt vi kan för att få fram en bra leverantör av nya maskiner.