Allmänt

Påminnelse: Byt dina filter under fönstren

By 14 september, 2018 september 16th, 2023 No Comments

Styrelsen vill påminna medlemmarna om att filtren under fönstren i lägenheten behöver bytas med jämna mellanrum. Den boende ansvarar själv för att byta filtren. Rekommendationen är att byta vart 1-2 år, förbrukade filter behandlas som brännbart avfall. Nya filter (F7-310) kan beställas/köpas direkt från fitlerleverantören Acticon (www.acticon.se).
https://www.acticon.se/filterbutik/filter/komfortfilter/komfortfilter-310-310-t/

Nu när vi går mot kallare klimat kommer vissa lägenheter att kännas kalla, det är normalt. Vårt värmesystem korrigerar detta automatiskt men när temperaturerna ändras kraftigt under dygnet är det svårt för systemet att hänga med. Vissa kan därför få onormalt kalla lägenheter medan andra får det lite varmare än normalt. När vintern är här kommer systemet ha ställt om.