Allmänt

Fredagsinformation

By 2 juni, 2017 No Comments

Hej!

Här kommer lite uppdateringar:

  • Vi har lagt upp en informationssida som beskriver fastighetsskötseln, och vad som ingår i den. Ni hittar information om bl.a. städning och hur ofta det görs på denna sida (klicka här).
  • Vi påminner om att det går bra att göra en felanmälan direkt till CEMI (vi betalar för denna tjänst), som är vår nuvarande tekniska förvaltare. Ledtiden blir kortare, än om man mailar till styrelsen, som sedan ska undersöka och göra felanmälan. Vi uppskattar såklart en kopia på felanmälan, och vill man att styrelsen felanmäler å ens vägnar så gör vi självklart detta. Teknisk rond sker varje vecka på onsdag.
  • Om du gör en felanmälan, skriv gärna din felanmälan så tydligt som möjligt. Då blir det enklare att åtgärda felet. T.ex. om en entrédörr kärvar är det bra att ange om det beror på skadegörelse, att automatikarmaturen är trasig, om det ligger stenar i vägen, om låset är trasigt eller om dörren svällt eller hamnar ur gängorna. Specificera också gärna vart felet är, exempelvis entrédörrar har vi flera av.
  • Miljöstugan verkar fungera bättre, även om vissa fortfarande envisas med att sortera fel och ställa saker på golvet.
  • Vi har minskat fjärrvärmeanvändningen med mellan 55 och 60 %. Det innebär att frånluftsåtervinningen (värmeprojektet) har gett riktigt bra resultat. Staplarna visar alltså hur mycket fjärrvärme som har använts de senaste åren (tre år). Grön stapel är nuvarande år, 2017. Se bild nedan.

Med önskan om en trevlig helg till alla boende!