Hej alla boende!

Som de flesta av er redan har fått information om så kommer vi att genomföra en stamspolning i huset. Detta sker vecka 6 på Holbergsgatan 90 och vecka 7 på Björnsonsgatan 58.

Tuberna kommer att bytas den 29 och 30 januari. Du behöver inte vara hemma för tubbytet, men det är viktigt att ni inte har en nyckel i tuben den 29 och 30 januari.

Om stamspolningen

Du får närmare detaljer om när stamspolningen sker i din lägenhet närmare den veckan som stamspolningen görs. När du får besked om det och du inte kan vara hemma, lämna då nyckeln i tuben så att stamspolningsföretaget kan komma in i din lägenhet. De behöver tillträde till alla lägenheter under hela dagen. Det är bra om ni meddelar ifall ni är hemma eller inte den morgonen som de har planerat arbete på ert våningsplan.

Telefonnummer till Stockholms avloppssanering och Mikael Frölund är 076-266 70 44.

Om ni har husdjur så håll dem i ett annat rum pga. att företaget måste ha dörren öppen när de arbetar i lägenheten med sina slangar.

Viktigt att följande åtgärder utförs innan stamspolningen sker:

 • Plocka ur skåpen under diskbänken
 • Skåp under handfat i badrummet ska vara urplockade
 • Ta bort frontplåten till badkaret, om du har ett sådant

 

2 Comments

 • Lennart Kemi skriver:

  Dom som gör stamspolningen med slangar i lägenheterna kommer dom att täcka parkettgolven med plast ? Jag antar att man måste ta bort mattorna och möbler som kan vara i vägen.

  • Jenni skriver:

   Hej! Det är såklart bra om det är framkomligt i lägenheten. Men allt som tas in är rent och det kommer inte att bli märken på golvet. Det kommer även att göras rent efter stamspolningen, så att det inte ska märkas att en sådan har skett.