Till våra boende på Björnsonsgatan 58 & Holbergsgatan 90.

Grillar

Äntligen är sommaren här och med den mera uteliv! Vi hoppas ni alla har sett de 2 stora fina grillarna vi låtit tillverka – de står på ”torget” som vår ordförande kallar platsen på baksidan mellan de 2 husen.
Vill man grilla lite så drar man bara undan gallret och fyller kol vid kanten, och vill man bjuda hela släkten på middag fyller man desto mer kol. Men ni behöver inte tänka på att ta bort det som blir kvar efter grillningen, ni behöver heller inte hälla vatten på sanden.

Garaget – nedre planet

Vad gäller garaget så kommer vi reparera pelarna och även vinterskydda det genom att sätta plexiglas på insidan av spaljén för att stänga ute så mycket av vind, vatten och snö som möjligt. Detta arbete sker mellan 10-19 juli, på vardagarna kl 7-16. Men alla berörda som har sin plats i det nedre garaget ska ha fått brev från Stockholm Parkering angående detta.

Störningsjour

Vi har också anlitat Securitas Störningsjour som man kan ringa till i värsta fall, men det är alltså inget man ringer till INNAN man pratat med den som stör och det ändå inte hjälper. Telefonnummer finns på anslagstavlorna i entréerna.

Soprören

Vi ber er att INTE lägger några soppåsar på marken vid rören ifall det är stopp.
Är det stopp i det ena så fungerar förmodligen det andra. Lägger man soppåsarna på marken så tar det inte lång stund innan fåglar och kanske även råttor dras till dom. Kontakta Driftia vid stopp.

Trädgårdsförening

Alla som är intresserade av att hjälpa till med smått och gott på vår stora tomt ombeds lägga en lapp i styrelsebrevlådorna. I början av augusti återkommer vi med info om en första träff tillsammans för att se vad man kan och vill hjälpa till med.

Ang balkongsinglasningen

Vi har skickat in våra ritningar till Lumon som ny kommer söka bygglovet. Och vi har fått ca 15 preliminärt intresserade boende. Vi återkommer så snart vi har mer information.

Vi önskar er alla en härlig sommar, och på återhörande i augusti igen!

Styrelsen
Brf Engelsmannen 4