Allmänt

Viktig information om nyckelregistreringen

VIKTIG INFORMATION TILL ALLA BOENDE I BRF ENGELSMANNEN 4 – BÅDE HYRESGÄSTER OCH BOSTADSRÄTTSINNEHAVARE!

På grund av den enorma mängden Aptus-taggar som är i omlopp sen Svenska Bostäders tid, så har styrelsen nu bestämt att alla måste få sina taggar omregistrerade för att de ska fungera framöver.

Detta för att dels kunna avregistrera taggar som inte används/ska kunna användas av obehöriga, dels för att minimera risken för att obehöriga ska kunna ta sig in i våra hus. Vi har även haft problem med obehöriga som använt vår miljöstuga, vilket vi med detta även hoppas få stopp på.

Under vecka 3 och 4 (14 – 27 januari) kommer vi att finnas tillgängliga för detta vid 3 tillfällen i 58:an samt 3 tillfällen i 90:an. Exakta tider återkommer vi om i god tid.

Och du kan komma till vilket hus som passar dig bäst och få detta gjort.

Samtliga boende måste då ta med sig alla sina taggar, sitt överlåtelseavtal alt hyresavtal samt legitimation för att få taggarna omregistrerade. Detta gäller samtliga boende på Björnsonsgatan 58 och Holbergsgatan 90, alltså även Gruppboendet samt våra hyresgäster.

Samtliga taggar som inte har registrerats om vid dessa tillfällen kommer alltså tas bort ur systemet och fungerar inte längre.

Om tiderna som vi kommer att anslå senare inte passar ber vi er själva åka till Vällingby Lås vid Hässelby Torg 2 efter den 27 januari och få detta gjort snarast möjligt.  Medtag då samtliga taggar, legitimation samt avtal. Sista dag att få detta gjort är den 4 februari. Därefter tas alla brickor som ej registrerats om bort.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen i Brf Engelsmannen 4

För eventuella frågor; maila jenni@engelsmannen4.se