Garaget

Garaget nu i föreningens regi

By 1 oktober, 2019 No Comments

Från och med idag, 1 oktober 2019 är garagedriften i föreningens regi. Vi är medvetna om att vissa har fått nya platser eller kanske bytt våningsplan. Om du vet med dig att du inte kommer åt din plats eller om något annat med passersystemet skulle strula kan du ringa 0790 15 90 51 under denna vecka mellan klockan 08-17 eller mejla info@engelsmannen4.se så ser vi till att du kommer in i rätt del av garaget.

Föreningen kommer nu se över möjligheten att våra boende med garageplatser även ska kunna använda sina vanliga passertaggar även till garage. Vi vill om möjligt fasa ut Stockholm Parkerings taggar. Dessa ska nämligen helst returneras till Stockholm Parkering om möjligt.

Skulle du behöva en extra tagg till garaget så kommer du kunna beställa det via föreningens hemsida https://blog.engelsmannen4.se/for-boende/nyckelarenden/. Extra taggar köps till självkostnadspris. Prisuppgifter för dessa kommer upp på hemsidan under de kommande dagarna.

Föreningen undersöker just nu möjligheterna att kunna köpa fjärrkontroller för de som vill ha dessa. Prisinformation för dessa kommer komma ut på hemsidan under de kommande dagarna. Dessa kommer gå att köpa till självkostnadspris.

Föreningen har fortfarande 1 plats ledig. Om du är intresserad av platsen gå in på https://blog.engelsmannen4.se/garaget/intresseanmalan_garageplats/ och gör en intresseanmälan.

felanmälan rörande garaget görs till CEMI. Det är bara att följa instruktionerna på https://blog.engelsmannen4.se/felanmalan/

Du som är hyresgäst i garaget kommer få dina hyresavier för både oktober och november under november månad.