Protokoll styrelsemöte 12/12

By 18 december, 2016 Protokoll styrelsemöte

Sammanfattning av styrelsemötet den 12 december 2016.

  • Deloitte kommer att avsluta sin förvaltningsverksamhet pga. EU-regler. Agenta förvaltning tar över Deloittes verksamhet inkl. personal.
  • Utebelysningen har varit trasig men ska fungera nu. Detta berodde på ett fel i kretskortet som orsakades av strömavbrottet.
  • Om man fastnar i hissen kan man trycka på larmknappen som finns. Denna är kopplad till en jourtelefon. Information om detta kommer även att komma i medlemsbrevet och i välkomstbrevet till alla nya boende.
  • Energibesparingen av energiprojektet (vi har bytt fjärrvärme mot frånluftsåtervinning) är cirka 60 %. Förväntad besparing var 45-50 %, så resultatet har blivit över förväntan. Viss intrimning pågår fortfarande.
  • Värmen i alla lägenheter kommer att trimmas in och justeras. Detta sker i slutet på januari. Varje lägenhet kommer att få en avisering om detta. Värmen i lägenheten kommer att vara 22 grader. I tvättstugan kommer värmen att vara 20 grader och i övriga utrymmen (trapphus, förråd, barnvagnsrum, etc.) 18 grader.
  • Kanterna på väggarna i trappuppgångarna kommer att fixas med lister, så att det ser lite finare ut. Det görs  januari.
  • Porttelefoni, online-bokning av tvättstugan och övervakningskamera till miljöstugan är på gång. Än en gång ligger det tyvärr grovsopor i miljöstugan. Information kommer att komma ut till alla boende om detta.
  • Vi behöver ändra stadgarna på grund av nya lagändringar. Medlemsmöte kommer att hållas om detta den 16 mars och direkt efter årsstämman den 29 maj.
  • Datum för årsstämman är beslutat till den 29 maj. Stämman kommer att äga rum på Kaskad i Blackebergs centrum. Kallelse kommer ut senare.
  • Motioner till årsstämman ska vara styrelsen tillhanda senast den 10 april.