AllmäntHolbergsgatan 90

Samlingsinlägg om ventilationen

By 11 november, 2016 No Comments

Uppdateringar om ventilationen sammanställs här. Senaste inlägget högst upp.

11 november kl. 19:11

Ventilationen är nu igång igen. En del inställningar i systemet har försvunnit, så en del strul kan förekomma i helgen, men på det stora hela ska allt fungera igen. Trevlig helg!

11 november kl. 19:03

Felsökning pågår fortfarande.

11 november kl. 17:30

Förhoppningen är att ventilationen blir fixad innan helgen. Arbete pågår just nu med att försöka ordna den trasiga enheten som slagits ut av strömavbrottet. Vi uppdaterar så fort vi vet mer.

11 november kl. 08:40

Tyvärr har vi ett större problem med ventilationen. Fastighetsskötaren har försökt åtgärda detta men ventilationen slås ifrån omedelbart, så problemet är något större. Förmodligen i samband med strömavbrottet härom natten.

Tekniker är inringd och vi hoppas såklart på att det hinner bli åtgärdat idag under dagen, innan helgen alltså. Men det är ganska mycket problem över lag i Stockholmsregionen, som ni kanske märkt, bl.a. framkomlighetsproblem.

Vänligen försök att ha överseende, alla parter – såväl fastighetsskötare som styrelsen – jobbar med att försöka lösa ärendet, men vi behöver alltså få hit en tekniker som kan fixa ventilationen.

Jouren och fastighetsskötaren kan tyvärr inte ordna detta, utan det behövs någon som är väl insatt i ventilationssystemet.

10 november kl. 21:12

Ventilationen är inte fixad ännu, felsökning pågår.

9 november kl. 16:35

Efter nattens långa strömavbrott så har köksfläkten slutat fungera, detta är felanmält.

Även den mörka entrén/trapphuset är felanmält.