Björnsonsgatan 58 – Frånluftsystemet på högvarv

By 10 april, 2019 Björnsonsgatan 58

Hej,

Frånluftsystemet har gått igång på Björnsonsgatan 58. Det sker när systemet upptäcker någon form av rökutveckling vilket kan ske när någon vidbränner mat. Det ökar då ”utsuget” av luft. Systemet brukar stänga av sig själv efter ett tag. Styrelsen har felanmält systemet, som vi alltid gör när sådant händer, till vår leverantör Enex. De kommer dock inte komma ut och åtgärda/kontrollera det fören imorgon. Det är inget att oroa sig för och förhoppningsvis stänger systemet av sig själv.

The exhaust air system has started on Björnsonsgatan 58. This happens when the system detects some form of smoke development which can occur when someone burns food. The system usually shuts down after a while. The board has reported the system, which we always do when this happens, to our supplier Enex. However, they will not come out and fix / check it until tomorrow. There is nothing to worry about and hopefully the system will shut itself off.